Alana gedekt door Multikampioen

Op 30 augustus 2020 is Alana met succes gedekt door Aristocrat-Astronaut. De puppies worden rond 1 november verwacht.

Alana

Dit is onze nieuwe aanwinst Alana. Ze is de dochter van Lucky.

Nieuw nestje

Op 22 oktober 2018, zijn er 8 puppies geboren! 4 reutjes en 4 teefjes. De moeder Tinka en de puppies maken het goed, en Gambler is een troste vader!

Nieuw nestje verwacht

Onze Gambler heeft de teef Tinka gedekt. Het nestje wordt rond 22 oktober 2018 verwacht. De eigenaar van Tinka is A.J.J. Den Hoedt. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Buddy

Onze Buddy. Buddy is een reu van net 1 jaar oud. ( 11 maart 2017). Het is een hele lieve sociale hond. Goed met kinderen, en andere huisdieren. Buddy is door ons gefokt.

Dekmelding

Dekdatum: 3 oktober 2017 Verwachte geboortedatum: 4 december 2017 Vaderhond: Gambler Corry off the Eurisever. HD-A, ED-vrij, gedragstest geslaagd Gezondheidsuitslagen Moederhond: Debbie Tira van de Boevenkop HD_A, ED-vrij Gezondheidsuitslagen Fokker: A.J.J den Hoedt, telefoon: +31 (0)10-4828496 E-mail

Buddy

Buddy is een reutje van het laatste nestje van Lizzy. Hij werd op 25 juni 2017 beste puppy reu, in Eernegem ( Belgie). Op 3 september 2017 werd hij derde Veelbelovend in de puppyklas, te Heteren, op de jongen honden dag, van de N.B.C (Nederlandse bouvier club) Super goed gedaan Buddy! We zijn trots op je!

Dit zijn onze pups, 7 weken oud

Dit zijn onze prachtige, lieve pups van Lizzy en Vargas. Nog een paar weken en dan gaan ze naar hun nieuwe baasjes. Wij wensen alle baasjes en honden natuurlijk heel veel plezier samen! We zullen jullie missen!

De pups zijn geboren!

Vandaag, 11 maart heeft onze Lizzie 6 pups gekregen. 3 reutjes en 3 teefjes. Alles is goed met moeder het de kleintjes. Binnenkort komen de foto’s op de website.

Puppy nieuws

Goed nieuws! Onze Lizzy verwacht half maart een nestje. De vader is Vargas. Op de pagina van Lizzy staat meer informatie over Vargas en Lizzy. Zodra de pups geboren zijn, zullen we het melden op de website.